Kom raskt frem til en løsning

 

Tekst og kommunikasjon utover det visuelle uttrykket blir som regel overlatt til et reklamebyrå. Og da starter en tidkrevende og kostbar prosess for at byrået skal bli kjent med bedriften og utfordringene – alt før en eneste skisse blir utarbeidet. Men hos StudioSkeie slipper du å gå gjennom den runden to ganger. Vi har knyttet til oss dyktige kommunikatører, og tilbyr løsninger som sparer både tid og penger. Og en del av vår løsning og metode er å ikke bruke unødvendig mange ressurser på et prosjekt.

 

Hvem skal produsere innholdet?

Vi opplever stadig at et oppdrag ikke blir komplett uten at det settes ord til. Vi har derfor knyttet til oss dyktige og erfarne tekstforfattere som blir engasjert når ditt prosjekt krever det. Dermed kan vi tilby deg et fullstendig og komplett spekter av kommunikasjonstjenester; fra strategi basert på innsikt, til innhold for de fleste mediekanaler. Vi har gode rutiner for korrektur- og kvalitetskontroll og tilbyr også oversettelse til og fra en rekke språk.

Leser noen reklametekster?

Det har vært en vanlig oppfatning at reklametekster ikke leses. I en travel hverdag har vi ikke tid til å lese skrytetekst som vi egentlig ikke tror på. Men tidene har forandret seg. Et internett uten tekst er ubrukelig fordi vi bruker det til å hente informasjon. Og den som evner å formidle på en interessant, informativ og lærerik måte, vil ofte bli lest. Slike tekstforfattere har du alltid til disposisjon hos oss.