Messeutstyr


1.jpg

Beachflagg

Beachflag er den perfekte måte å få ekstra oppmerksomhet utendørs. Våre beachflagg består av en fot, en mast og et høykvalitets trykk produsert på et holdbart flaggstoff.

Beachflaggene kommer i to ulike typer; dråpe og normal. Begge typene kommer i tre ulike størrelser. Det finnes ulike føtter for ulikt bruk. De vanligste er en solid skrufot, for feste i jord eller snø, og en standard kryssfot.


2.jpg

Brosjyrestativ

For at kunden skal fatte interesse for dine brosjyrer, er det viktig at de bli presentert på en god måte. Vi har et utvalg brosjyrestativ som gjør denne jobben. Våre brosjyrestativ har et eksklusivt utseende og kan enkelt legges sammen og fraktes.

Vi tilbyr i hovedsak to forskjellige brosjyrestativ, begge leveres med robust bære-bag/koffert.


3.jpg

Event-telt

Skal du ha en messe eller et arrangement utendørs er våre event-telt det du er på utkikk etter. Våre telt er enkle å frakte og slås opp på noen få minutter. Duken er solid og kan leveres i flere ulike farger eller med trykk.

Aluminiumsramme med en sekskantet profil som gjør produktet stabil og holdbar. Enkel å montere opp og ned uten verktøy.


4.jpg

Linkwall

Linkwall er et fleksibelt system som med enkelhet kan tilpasses størrelsen på området du skal markedsføre deg. Panelene finnes i flere bredder og høyder. Det er ingen grense for hvor mye du ønsker å utvide systemet.

Med de fleksible skjøtepanelene kan Linkwall formes helt etter eget ønske. Du velger selv hvor mange paneler du ønsker å benytte deg av. og setter de sammen på den måten du ønsker.


Messemateriell.jpg

Messedisker

Våre messedisker er på hjul og har store flater som kan brukes til profilering. Diskene er holdbare og lette å transportere og kan frakte bannere, plakater, messepaneler, spotlighter og annet utstyr du trenger på messen.

Messedisk S20 (liten) – en kompakt messedisk med god plass. Bordplaten finnes i flere uførelser. Messedisk XL (stor) – kan slås ut så bordflaten blir større og man har hyller på innsiden som kan brukes under messen. Man får en stor printflate.


6.jpg

Pop Up messevegg

PopUp S10 er flaggskipet blant PopUp-systemer, med design og funksjon som hører naturlig sammen. Formgivning med presisjon ned til hver minste detalj, og kompromissløs bruk av de best egnede materialene, gjør dette til en utrolig fleksibel løsning som profilerer produktene dine på en førsteklasses måte.

Finnes i både 2,2 meter bredde, og 3,1 meter bredde.


7.jpg

Rollups

RollUps skaper oppmerksomhet for dine varer og tjenester, samtidig som de er enkle å lagre, flytte, montere og plassere der de kommer best til sin rett. Vi kombinerer lette og funksjonelle stativer med materialer i høyeste grafisk kvalitet.

Vi tilbyr rolluper i bredde 85, 100 og 120 cm. Høyde fra 200 til 220 cm. Alle rollupene er sammenleggbare, og kan leveres med robust bag for enkel transportering.


Firmagaver og giveaways

Vi kan levere alt av typer gaver. Fra giveaways på messer, til personlige eksklusive gaver til de ansatte. Under har vi samlet en rekke av våre mest populære små-produkter. Profileringsmateriell

(klikk på bildet for å lese mer om produktet)


SS-18-footer.jpg