Dine kunder orienterer seg på nett!

 

Vi vet at kundene sjekker online før de tar en avgjørelse, så nettsidens visuelle løsning har stor betydning og bør løses av erfarne designere. Webesignet bør harmonere med virksomhetens visuelle profil og egenart, støtte funksjonaliteten på siden og fungere på alle flater. Med over 20 mill. søk daglig bare i Norge er to ting viktige: At hjemmesidene dine er representative og oppdaterte, og at de er enkle å finne frem til. Vi hjelper deg med design, søkemotoroptimalisering, webannonsering, Facebookannonsering, Google AdWords, display, bred analyse og medierådgivning.

 
 
interessevekkende-og-funksjonelle-websider-webdesign-StudioSkeie-et-designbyrå-Oslo-Akershus

Design og implementering

Når designet er på plass, skal sidene programmeres og implementeres. Hvis hjemmesiden har krevende funksjonalitet eller spesielle formål, samarbeider vi med mange dedikerte og solide eksperter. Ved å bruke eksterne programmerere får du det beste fra to verdener; premium design fra et dedikert designbyrå og en god, fungerende plattform fra spesialiserte fagfolk som alltid kjenner de beste løsningene vi bør benytte.

Vi jobber også på enklere, modulbaserte plattformer, som SquareSpace og Wordpress, når løsningen ikke krever avansert funksjonalitet.

webdesign-for-morgendagen-webdesign-StudioSkeie-et-designbyrå-Oslo-Akershus

Mediekjøp og optimalisering for web

Verdens flotteste hjemmesider har liten verdi hvis de ikke blir besøkt. Ved hjelp av blant annet søkemotoroptimalisering sørger vi for at sidene får den oppmerksomheten de fortjener. Ikkebare for å få høyest antall besøk, men for at flest mulig brukere utfører en aktiv handling på sidene (konvertering). Dette kan være forespørsler, nedlastinger og kjøp – i det hele tatt det som gir sidene en reell verdi.

Det er en heltidsjobb å hele tiden holde seg oppdatert på hvordan man best posisjonerer seg på nettet, og til dette samarbeider vi med de dyktigste aktørene i mediebransjen, slik at kundene våre får den oppmerksomheten de fortjener. Hos oss får du altså hjelp med Google/SEM, programmatisk annonsering, re-targeting, annonsering på Facebook osv. osv.