SELGER & ØKONOM 2018

Vi søker samarbeid med erfaren selger til vårt design- og reklamebyrå på Kolbotn. Du blir vår kundekontakt og vil få ansvar for salg av våre kreative tjenester. Du har solid BI-bakgrunn (eller tilsvarende økonomisk bakgrunn) samt relevant erfaring fra prosjektledelse og økonomistyring i kreativ bransje (byråbakgrunn).

Som selger og økonom får du etter hvert tilflytende arbeidsmengde med økonomistyring og totalansvar for økonomisk prosjektledelse og tilhørende innsalg av nye jobber. Vi ser etter deg som har noe erfaring fra organisasjonsnivå og som er kjent med forskjellige kommunikasjonsutfordringer i større virksomheter. 

Vi ønsker den velkommen som i start-perioden er positiv til å vise seg egnet som konsulent med provisjon. Etter hvert kan fast ansettelse med admin. ansvar bli aktuelt. Et lite, kreativt byrå skal utvikles videre!


karinblogi031017.jpg

I StudioSkeie retter vi salget vårt først og fremst til mellomstore- og større selskaper – i en bredde av bransjer (ta kontakt for tilgang til vår portefølje og omfattende referanseliste). Vi leverer produksjon av designprogram, identitetsdesign og avansert visuell kommunikasjon foruten øvrig reklame, salgs- og markedsmateriell på ulike nivåer. Vi arbeider med strategisk tekstinnhold, men vårt fokus er primært visuelt – og med mangårig ekspertise på hvordan visuelle virkemidler kommuniserer virksomhetenes kompetanse, produkter og verdier. Vi løfter fram bedriftenes konkurransefortrinn og fokuspunkter – og sørger for helhet, substans og konsistens for alle flater. StudioSkeie har i dag mer enn 60 års kommunikasjonserfaring til sammen – og vi har de siste ti årene bygget opp et svært godt kreativt produkt som er spesialisert – og som for mange virksomheter er et meget effektivt alternativ.


StudioSkeie har kontor i topp moderne, lokaler på Rosenholm/Kolbotn – i det tidligere IBM-bygget, nå driftet av Aspelin Ramm Eiendom. Kontorene ligger sentralt til, med P-hus under tak, postmottak i kjeller, treningsfasiliteter, velferdstilbud – og flott kantine og matservering inklusive servering av overtidsmat. Vi deler kontorfellesskap med en rekke spennende virksomheter i et av Oslo-områdets flotteste og mest elegante kontorkomplekser. 15 minutters kjøring fra Oslo og gangavstand til lokaltog (Oslo-Ski). Velkommen til å besøke oss!

_MG_2128_F12.jpg

Ta kontakt med daglig leder Kristian Severin Skeie

tlf. 455 06 567

kristian@studioskeie.no

web_300_10pxkant_studioskeie.png