Velg ditt personlige uttrykk

 

Med litt romslighet for kreativitet i budsjettet og din tillit til våre faglige vurderinger, har vi et hyggelig utgangspunkt for å skape. Bedriftens verdier, visuelle identitet og kommunikasjonsstrategi vil alltid ligge til grunn for det vi gjør og foretar oss, men mulighetene innen profilering, dekor,  foto og illustrasjon er hos oss alltid grenseløse.

 
 

Det øynene liker har kundene lyst til

Lidenskap for fotografi og illustrasjon tar vi gjerne helt ut når vi jobber med kataloger, magasin, brosjyrer og årsrapporter. Vi tenker helhetlig hele veien, og bildene vi skaper kan ofte egne seg som utsmykning i kontoret, eller til kreativ bruk på andre måter. Mulighetene er mange, og vi viser deg gjerne eksempler på hva vi har gjort, slik som trykksaker og digital design, men også eksempler på kunstnerisk utsmykning av kontorer, butikklokaler – små og store rom. Foto, print, utsmykning og dekor av alle slag er blant våre første og fremste erfaringer!

 

Fagkunnskap fra først til sist

Vi har mangeårig spisskompetanse innen repro, fargestyring, perfeksjonering og kontroll med trykksaker og alle varianter markeds- og messemateriell – ja, alle de prosessene som designfilene skal gjennom før endelig resultat. Vi kjenner alle betydningen av velregisserte, flotte bilder og illustrasjoner. Likevel ser det ut til at noe av kvaliteten ofte går tapt på veien til ferdig trykksak. Så hos oss produserer vi derfor prøvetrykk hos godkjente leverandører, og utfører kontroll og kvalitetssjekk av alle trykksaker – store og små, fra A til Å.

 

Så hva kan StudioSkeie levere?

Messe og event-materiell

Skiltproduksjon, dekor og display

Organisering, montering og transport

Trykksaker og presentasjonsmateriell

Ekspertise innen trykking

Magasiner og redaksjonelt innhold

Annonser og kampanjer for trykk og digitale flater

Firmagaver, emballasje og konsept

DM-plakater-StudioSkeie.jpg

DM, nyhetsbrev, bannere og plakater

Stationery (visittkort, brevark osv.)

Fasadedekor, utsmykning og foliering

Fotografering, film, animasjon og styling