Design som løfter inntrykket av din bedrift

 
 

StudioSkeie er først og fremst et designstudio med visuell kommunikasjon som spesialitet. Vår innsats bidrar til at du står ut i mengden med en tydelig grafisk identitet som gjenspeiler virksomhetens verdier. Hos mange virksomheter er det et misforhold mellom hva selskapet er og det som kommer til uttrykk; ikke minst på web og sosiale medier. Så vi bidrar til bedre samsvar mellom det du er og faktisk fremstår som. Vi arbeider strategisk, målrettet og konsentrert. Og våre løsninger sparer deg for både tid – og penger. Ved siden av designprogram jobber vi også med fargestyring, print, kampanjer, mekanisk materiell og retail. 

 

Ukomplisert og rett på sak

Det finnes byråer som stiller med fem-seks mann i møte for å planlegge en enkel animasjonsfilm. Ikke helt vår stil. Men vi leverer likevel på samme nivå. Hos StudioSkeie kaster vi ikke bort din tid og penger – men gir deg det du trenger. Ferdig!

Vi hjelper til med det meste

Enten du skal fornye deres visuelle profil, få skilt på taket, foliere bilene, dekorere tre etasjer kontorer, fornye webben, printe noe eller det haster med en større messe: Du kan trygt gi oss totalansvaret for gjennomføringen – smått eller stort. 
 

BESØK OSS I ROSENHOLMVEIEN – KUN 15 MIN. FRA OSLO

Velkommen til et uforpliktende møte i våre hyggelige lokaler på Kolbotn.